Carduri de combustibil
Carduri de combustibil
Avantajele DKV CARD

DKV CARD vă asigură accesul la cea mai vastã rețea de aprovizionare din branșă. Clienții DKV pot plăti cu cardul de combustibil și de servicii toate serviciile pentru vehicule și pot profita de multe avantaje în peste 58.500 de puncte de acceptanță din peste 40 de țări.

Citiți mai departe despre serviciu
Serviciul de facturare DKV

Serviciul de facturare DKV

Facturile, documentele și alte acte similare se adună și generează un adevărat haos? Serviciul de facturare DKV oferă transparență. Toate serviciile utilizate apar itemizate în fiecare factură DKV, astfel încât costurile pe vehicul sã poată fi ordonate simplu și ușor.

Citiți mai departe despre serviciu
Avantaj concurențial cu compensarea de CO₂

 

Care este situația emisiilor de CO₂din firmă – acesta este un aspect de care se interesează tot mai des partenerii de afaceri. Clienții DKV își pot compensa 100% emisiile de CO₂. În plus, DKV Euro Service oferă prin intermediul DKV CARD CLIMATE, un card de combustibil neutru din punctul de vedere al climei. În schimb, flota dvs. se va deplasa 100% neutru din punct de vedere am emisiilor de CO₂.

Ecobilanțul pozitiv conferă un avantaj concurențial și consolidează marca unei firme. Pentru a dovedi acest angajament, DKV Euro Service și myclimate oferă o certificare în acest sens. Acesta atestă compensarea deplină a emisiilor de CO₂, întrucât cu fiecare litru investiți în proiecte climatice certificate.

myclimate este unul din furnizorii de talie mondială de măsuri de compensare și îndeplinește cele mai înalte standarde (CDM, Gold Standard, Plan Vivo).

Citiți mai departe despre serviciu
Informații despre siguranța cardului

Diferite caracteristici de siguranță ale DKV CARD minimizează manipularea cardului de carburanți și îmbunătățesc controlul asupra accesului la cardul de carburanți.

Citiți mai departe despre serviciu
Carburanti alternativi si AdBlue
Citiți mai departe despre serviciu
Linia fierbinte a deservirei tehnice 24/7
Ați pierdut cardul? Blocarea cardului
Accident sau informații de urgență
Formularul de feedback
Contactați-ne pentru a fixa o consultație personală - și noi te vom suna înapoi!
CAPTCHA
Parteneri
© Webmaster Studio Toate drepturile sunt rezervate