Servicii
Servicii
Planificator de rute

Planificați gratuit rute individuale* în toată Europa sau obțineți informații despre cele mai convenabile prețuri la motorină, la fața locului - optimizarea rutelor și economia de combustibili nu au fost mai simple, mulțumită DKV MAPS .

DKV MAPS este un serviciu online foarte cuprinzãtor, prin intermediul căruia puteți găsi, simplu, cele mai apropiate stații DKV. Planificatorul de rute pentru camioane* integrat conține, printre altele, și un calculator de taxe de drum.

* Planificatorul de rute este o extensie a DKV MAPS și le este disponibil tuturor clienților, gratuit, după autentificare.

Citiți mai departe despre serviciu
Taxa de drum pe fiecare țară

Cu DKV puteți achita taxele de drum în numeroase țări din Europa. Introduceți în câmpul de mai jos primele litere din denumirea țării despre care doriți informații suplimentare și alegeți țara din listă. Informațiile despre taxa de drum vor fi afișate mai jos.

Citiți mai departe despre serviciu
Servicii în caz de urgența

Aveți pană? Ajutorul vine de îndată!

Indiferent dacă este vorba de servicii de tractări camioane, servicii de vulcanizare sau chiar de un autovehicul defect: DKV ASSIST oferă clienților din 40 de țări europene asistență non-stop. La numărul de serviciu telefonic de urgență gratuit

00800 365 24 365

Citiți mai departe despre serviciu
Curățare auto

DKV WASH vă ajută suplimentar, atunci când este vorba de spălarea și curățarea vehiculelor. Pe lângă rețeaua de servicii, cu 12.900 de locații, compusă din spălătorii pentru autoturisme și auto furgonete, vă oferim, în Europa, împreună cu partenerii noștri speciali, peste 2.300 de stații de spălare și curățare a vehiculelor, pentru toate camioanele și vehiculele utilitare.

Citiți mai departe despre serviciu
Taxa de pod

Pe următoarele poduri, clienții noștri pot achita, foarte simplu, taxa de pod, cu DKV CARD:

 • Danemarca: Podul Stoerebalt între Nyborg și Korsør
 • Danemarca - Suedia: Podul Oeresund între Copenhaga și Malmö
 • Portugalia: "Vasco da Gama" între Montijo și Lisabona și "25 de Abril" între Almada și Lisabona.
 • Franța: Pont de Normandie, Pont de Tancarville și Viaduc de Millau
 • Bulgaria (Ruse) - România (Giurgiu): Podul 1 peste Dunăre (Podul Prieteniei)
 • Bulgaria - România: Podul 2 peste Dunăre între Vidin și Calafat
Citiți mai departe despre serviciu
Taxa de tunel

Toate taxele de tunel pentru tunelurile enumerate pot fi achitate cu DKV CARD. În plus, și taxele pentru Liefkenshoektunnel din Belgia, Herrentunnel din Rostock și Warnowtunnel din Rostock, pot fi achitate cu DKV BOX.

Citiți mai departe despre serviciu
Tarifele taxelor de drum din Europa

Cu DKV CARD aveți întotdeuna prioritate și plătiți ușor și rapid taxele de drum din toată Europa. Puteți găsi informații detaliate despre tarife mai jos, cu „Alegeţi țara”

Citiți mai departe despre serviciu
Avantajele DKV CARD

DKV CARD vă asigură accesul la cea mai vastã rețea de aprovizionare din branșă. Clienții DKV pot plăti cu cardul de combustibil și de servicii toate serviciile pentru vehicule și pot profita de multe avantaje în peste 58.500 de puncte de acceptanță din peste 40 de țări.

Citiți mai departe despre serviciu
Reparatii auto

DKV REPAIR, serviciul nostru de reparații pentru camioane, vă ține vehiculul în mișcare. De la reparații care durează puțin, până la recondiționarea vehiculului Dvs: Vă oferim o rețea de service-uri, în toată Europa, care vă vor rezolva cererile repede și temeinic.

Citiți mai departe despre serviciu
Închiriere

 

Toate avantajele DKV RENT, pe scurt:

 • servicii 24 de ore din 24
 • achitarea costurilor, fără numerar, cu DKV CARD
 • fără garații pentru închiriere
 • cele mai noi și moderne vehicule, la alegere
 • 300 de centre de închiriere
 • flexibilitate ridicată: Mărirea flotei fără angajamente financiare sau obligații pe termen lung
Citiți mai departe despre serviciu
Contul clientului

Prin intermediul DKV COCKPIT, contul Dvs gratuit de client al DKV Euro Service, puteți

 • Repetarea comenzii sau blocarea cardului de combustibil și de servicii,
 • Administra oricând, online, datele Dvs de bază,
 • Rezerva singur produse și servicii DKV și
 • Adăuga utilizatori și modifica nivelul de autorizare al acestora.

Prin utilizarea instrumentelor de autoadministrare vi se reduce substanțial efortul de administrare, întrucât aveți acces oricând la datele înregistrate și le puteți ajusta după nevoi.

După ce veți primi acces la contul dvs., veți putea utiliza toate funcțiile DKV COCKPIT, de exemplu, să rezervați DKV eREPORTING.

Citiți mai departe despre serviciu
Serviciul de facturare DKV

Serviciul de facturare DKV

Facturile, documentele și alte acte similare se adună și generează un adevărat haos? Serviciul de facturare DKV oferă transparență. Toate serviciile utilizate apar itemizate în fiecare factură DKV, astfel încât costurile pe vehicul sã poată fi ordonate simplu și ușor.

Citiți mai departe despre serviciu
Avantaj concurențial cu compensarea de CO₂

 

Care este situația emisiilor de CO₂din firmă – acesta este un aspect de care se interesează tot mai des partenerii de afaceri. Clienții DKV își pot compensa 100% emisiile de CO₂. În plus, DKV Euro Service oferă prin intermediul DKV CARD CLIMATE, un card de combustibil neutru din punctul de vedere al climei. În schimb, flota dvs. se va deplasa 100% neutru din punct de vedere am emisiilor de CO₂.

Ecobilanțul pozitiv conferă un avantaj concurențial și consolidează marca unei firme. Pentru a dovedi acest angajament, DKV Euro Service și myclimate oferă o certificare în acest sens. Acesta atestă compensarea deplină a emisiilor de CO₂, întrucât cu fiecare litru investiți în proiecte climatice certificate.

myclimate este unul din furnizorii de talie mondială de măsuri de compensare și îndeplinește cele mai înalte standarde (CDM, Gold Standard, Plan Vivo).

Citiți mai departe despre serviciu
Informații despre siguranța cardului

Diferite caracteristici de siguranță ale DKV CARD minimizează manipularea cardului de carburanți și îmbunătățesc controlul asupra accesului la cardul de carburanți.

Citiți mai departe despre serviciu
eReporting

DKV eREPORTING face gestiunea flotei pur și simplu mai simplă: Instrumentul de analiză extensiv oferă controlul asupra tuturor tranzacțiilor DKV ale flotei. Astfel veți primi de la serviciul pentru flotă, la o simplă apăsare de buton, individualizat și actual, toate informațiile despre flota dvs.

Citiți mai departe despre serviciu
Date POI de navigaţie

Atunci când sunteți pe drum, pentru a putea găsi cea mai apropiată staţie de carburanţi DKV, puteți descărca aici, gratuit, datele GPS sau de poziționare corespunzătoare și le puteți transfera într-un dispozitiv GPS mobil (de ex. Tom Tom, Garmin etc.).

Citiți mai departe despre serviciu
Carburanti alternativi si AdBlue
Citiți mai departe despre serviciu
Rambursarea TVA
Citiți mai departe despre serviciu
Integrarea datelor

Integrarea datelor referitoare la flotă în orice sistem individual de management al flotei se poate face cu ajutorul foarte flexibilului DKV INTERFACE, interfața de programare a DKV EURO SERVICE, ușor, prin simpla apăsare a unui buton.

Datele puse la dispoziție de DKV EURO SERVICE nu depind de TMS sau FMS și pot fi integrate în orice sistem disponibil pe piață.

Cu o mică modificare a sistemului de management al flotei existent vă sprijinim să vă conduceți mai ușor firma de transport și, astfel, să vă planificați mai ușor succesul.

Citiți mai departe despre serviciu
Linia fierbinte a deservirei tehnice 24/7
Ați pierdut cardul? Blocarea cardului
Accident sau informații de urgență
Formularul de feedback
Contactați-ne pentru a fixa o consultație personală - și noi te vom suna înapoi!
CAPTCHA
Parteneri
© Webmaster Studio Toate drepturile sunt rezervate