Extra servicii
Extra servicii
Planificator de rute

Planificați gratuit rute individuale* în toată Europa sau obțineți informații despre cele mai convenabile prețuri la motorină, la fața locului - optimizarea rutelor și economia de combustibili nu au fost mai simple, mulțumită DKV MAPS .

DKV MAPS este un serviciu online foarte cuprinzãtor, prin intermediul căruia puteți găsi, simplu, cele mai apropiate stații DKV. Planificatorul de rute pentru camioane* integrat conține, printre altele, și un calculator de taxe de drum.

* Planificatorul de rute este o extensie a DKV MAPS și le este disponibil tuturor clienților, gratuit, după autentificare.

Citiți mai departe despre serviciu
Servicii în caz de urgența

Aveți pană? Ajutorul vine de îndată!

Indiferent dacă este vorba de servicii de tractări camioane, servicii de vulcanizare sau chiar de un autovehicul defect: DKV ASSIST oferă clienților din 40 de țări europene asistență non-stop. La numărul de serviciu telefonic de urgență gratuit

00800 365 24 365

Citiți mai departe despre serviciu
Curățare auto

DKV WASH vă ajută suplimentar, atunci când este vorba de spălarea și curățarea vehiculelor. Pe lângă rețeaua de servicii, cu 12.900 de locații, compusă din spălătorii pentru autoturisme și auto furgonete, vă oferim, în Europa, împreună cu partenerii noștri speciali, peste 2.300 de stații de spălare și curățare a vehiculelor, pentru toate camioanele și vehiculele utilitare.

Citiți mai departe despre serviciu
Contul clientului

Prin intermediul DKV COCKPIT, contul Dvs gratuit de client al DKV Euro Service, puteți

  • Repetarea comenzii sau blocarea cardului de combustibil și de servicii,
  • Administra oricând, online, datele Dvs de bază,
  • Rezerva singur produse și servicii DKV și
  • Adăuga utilizatori și modifica nivelul de autorizare al acestora.

Prin utilizarea instrumentelor de autoadministrare vi se reduce substanțial efortul de administrare, întrucât aveți acces oricând la datele înregistrate și le puteți ajusta după nevoi.

După ce veți primi acces la contul dvs., veți putea utiliza toate funcțiile DKV COCKPIT, de exemplu, să rezervați DKV eREPORTING.

Citiți mai departe despre serviciu
Reparatii auto

DKV REPAIR, serviciul nostru de reparații pentru camioane, vă ține vehiculul în mișcare. De la reparații care durează puțin, până la recondiționarea vehiculului Dvs: Vă oferim o rețea de service-uri, în toată Europa, care vă vor rezolva cererile repede și temeinic.

Citiți mai departe despre serviciu
Închiriere

 

Toate avantajele DKV RENT, pe scurt:

  • servicii 24 de ore din 24
  • achitarea costurilor, fără numerar, cu DKV CARD
  • fără garații pentru închiriere
  • cele mai noi și moderne vehicule, la alegere
  • 300 de centre de închiriere
  • flexibilitate ridicată: Mărirea flotei fără angajamente financiare sau obligații pe termen lung
Citiți mai departe despre serviciu
eReporting

DKV eREPORTING face gestiunea flotei pur și simplu mai simplă: Instrumentul de analiză extensiv oferă controlul asupra tuturor tranzacțiilor DKV ale flotei. Astfel veți primi de la serviciul pentru flotă, la o simplă apăsare de buton, individualizat și actual, toate informațiile despre flota dvs.

Citiți mai departe despre serviciu
Date POI de navigaţie

Atunci când sunteți pe drum, pentru a putea găsi cea mai apropiată staţie de carburanţi DKV, puteți descărca aici, gratuit, datele GPS sau de poziționare corespunzătoare și le puteți transfera într-un dispozitiv GPS mobil (de ex. Tom Tom, Garmin etc.).

Citiți mai departe despre serviciu
Integrarea datelor

Integrarea datelor referitoare la flotă în orice sistem individual de management al flotei se poate face cu ajutorul foarte flexibilului DKV INTERFACE, interfața de programare a DKV EURO SERVICE, ușor, prin simpla apăsare a unui buton.

Datele puse la dispoziție de DKV EURO SERVICE nu depind de TMS sau FMS și pot fi integrate în orice sistem disponibil pe piață.

Cu o mică modificare a sistemului de management al flotei existent vă sprijinim să vă conduceți mai ușor firma de transport și, astfel, să vă planificați mai ușor succesul.

Citiți mai departe despre serviciu
Linia fierbinte a deservirei tehnice 24/7
Ați pierdut cardul? Blocarea cardului
Accident sau informații de urgență
Formularul de feedback
Contactați-ne pentru a fixa o consultație personală - și noi te vom suna înapoi!
CAPTCHA
Parteneri
© Webmaster Studio Toate drepturile sunt rezervate