Serviciile noastre
Planificator de rute

Planificați gratuit rute individuale* în toată Europa sau obțineți informații despre cele mai convenabile prețuri la motorină, la fața locului - optimizarea rutelor și economia de combustibili nu au fost mai simple, mulțumită DKV MAPS .

DKV MAPS este un serviciu online foarte cuprinzãtor, prin intermediul căruia puteți găsi, simplu, cele mai apropiate stații DKV. Planificatorul de rute pentru camioane* integrat conține, printre altele, și un calculator de taxe de drum.

* Planificatorul de rute este o extensie a DKV MAPS și le este disponibil tuturor clienților, gratuit, după autentificare.

Citiți mai departe despre serviciu
Noutăți
Înapoi la Insula verde cu Cuptoare Solare

Pentru a reduce emisiile de CO2 și a combate despăduririle asupra Madagascarului, myclimate sprijină fabricarea și distribuția de cuptoare de gătit solare ecologice și eficiente.

27/12/2017
Energia Eoliană Oferă Energie Regenerabilă

În Izmir, Turcia, myclimate sprijină construirea unei ferme eoliene în țară. Cele șase turbine eoliene furnizează energie regenerabilă la 22.000 de persoane.

27/12/2017
Cu DKV puteți achita noua taxă de drum din Slovenia

Începând cu 01.04.2018, Slovenia schimbă sistemul de taxare într-un sistem fără bariere / DKV oferă înregistrarea și achitarea simplă și rapidă

28/11/2017
Linia fierbinte a deservirei tehnice 24/7
Ați pierdut cardul? Blocarea cardului
Accident sau informații de urgență
Formularul de feedback
Contactați-ne pentru a fixa o consultație personală - și noi te vom suna înapoi!
CAPTCHA
Parteneri
© Webmaster Studio Toate drepturile sunt rezervate